Zaščitna obutev

Zaščitni čevlji so ojačani s kovinsko ali kompozitno kapico in imajo protivbodno ploščo (plast), ki ščiti podplat pred vbodom s kovinskimi predmeti. Vmesni podplat je narejen iz ekspandiranega poliuretana. Podplat čevlja je iz Vibram gume, ekspandiranega poliuretana ali termoplastičnega poliuretana.

Linije modelov so za vse vrste potreb in zahtevnosti delovnega okolja. Vse je narejeno po CE standardih, certificirano za profesionalno uporabo.

Ponudimo vam lahko tudi druge modele delovnih zaščitnih čevljev.  Celotno kolekcijo si lahko ogledate na spletni strani proizvajalcev GRISPORT, GARSPORT in FITWELL.

Proizvajalec Grisport s.p.a. upošteva ista načela kot pri pohodni obutvi s poudarkom na varnosti in zaščiti. Napredna tehnologija, konstantno razvijanje za novo interpretacijo pojma "zaščitna obutev". Projektirana je do najmanjše podrobnosti, da bo vaša noga kakovostno zavarovana, obogatena s športnim izgledom ali eleganco, čim lažja in udobna.

Narejeno v Italiji.

Imate trgovino in želite ponudbo za veleprodajo?

Klikni za povpraševanje

Pokliči na 041 617 685 ali piši nam na info@frankie.si

Več modelov zaščitnih čevljev Grisport

Ponudimo vam lahko tudi druge modele delovnih zaščitnih čevljev. Celotno kolekcijo si lahko ogledate na spletni strani proizvajalca GRISPORT.

Več modelov na spletni strani Grisport

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.